Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

BoatShow 2010 / 2011 - SKY ve misafirler

Bu seneki fuar tam biterken ve bizler aramızda çok iyi oldu Standımıza birbirinden değerli konuklar geldi diye sohbet ederken Sn. Rahmi Koç bir son dakika sürprizi yaparak standımıza geliverdi.  Rahmi bey geldiğinde yavaş yavaş standı toplamaya başlamıştık. Komodor ile birlikte duvardaki posterimizi sökmeye çalışıyorduk ki Doğanın peşinden Rahmi bey çıkageldi. Biraz elimiz ayağımıza dolaştı ama fotograf çekmeyi de başardık, kulübümüzü anlatmayı da. Kısacası yapmamız gereken her şeyi dozu ve kararı ile yaptık.

Doğan,  Rahmi beye Ülgen adına güzel bir Bandırma gemisi rölyefi armağan ederken, bizde kulübümüzün flamalarından biri ile fotografını çekip sonra da bu flamayı kendisine hediye etmeyi becerdik. Rahmi bey fotograf çektirmek için sırmalı hediye flaması yerine direğe toka edilecek olan gerçek flamayı tercih etti ve flamamızı çok estetik bulduğunu söyledi. Bu arada sohbet içinde kendisini kulübümüze ve Sinop'a davet edince, daha önce Sinop'a geldiğini ve Sinop'a hayran kaldığını da kendi ağzından duymuş ve öğrenmiş olduk. Biz onu standımızda görmekten ve misafir etmekten büyük onur duyduk haz aldık. Umarım o da bizleri tanımaktan memnun olmuştur. Kim bilir belki de  bir gün teknesinin direğinde flamamız ile yine bir sürpriz yapar ve ziyaretimize geliverir .  Belki de Seydi Ali Reis Kupası'nı bu sene o verir 1 Temmuzda kazanan ilköğretim okulunun yelken takımına. Ne dersiniz ?  Çok güzel olmazmı ? 

BoatShowda bu yıl birbirinden değerli ziyaretcilerimiz oldu. Hepsi ile ayrı ayrı gururlandık mutlu olduk. Başta TYF başkanı Nazlı İmre Hanım ve ADF başkanı Teoman Arsay olmak üzere yelken ve deniz dünyasından pek çok gelenler oldu . Hemşehrilerimiz geldiler. Kulüp üyelerimiz geldiler. Eski tüfek sporcularımız geldiler.
Kalabalığın durumuna göre kimilerine yeterince ilgi alaka göstermemiş olabiliriz. Bazılarının fotografını çekmeyi başaramadık. Buradan özür diliyoruz. Seneye hepsini tekrar bekliyoruz.

 

 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.