Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

Seydi Ali Reis Eğitim teknemizin Sinop'a geliş töreni

Yetişkinlere yelkencilik eğitimi vermek amacı ile Avrupa Birliğinden sağlanan fon kapsamında satın alınan SEYDİ ALİ REİS eğitim teknemizin Sinop'a ilk getirildiği gün çekilen fotograflar sitemize eklendi. Tabi ki bu haber taze değil  nerede ise 4 yıl kadar eski yani 2007 yılının Mayıs ayı başlarına ait. Mustafa Kavak tarafınca çekilen O güzel  güne ait fotografları sitemize yüklerken hem anıları canlandırmak hem de bu projede emeği geçenleri tekrar yad etmek istedik.

Tuzla'dan teslim aldıkları tekneyi Sinop'a getirmekte olan Okan Alpar , Tuğrul Paşaoğlu ve Burak Tahmaz'dan oluşan ekibi karşılamak ve teknenin gelişini kutlamak üzere Kulüp tesislerinde güzel bir toplantı düzenlenmiş. O zamanki kulüp başkanımız Nedim Çepni bey ve Yönetim kurulu üyeleri, kulüp üyeleri ve Proje kapsamında eğitim alan öğrencilerin katılımında kalabalık ve renkli bir karşılama planlanmış. Normal koşullar altında teknenin akşama doğru Sinop'ta olması ve kulüp iskelesine yanaşması beklendiğinden bütün organizasyon ona göre yapılmış. Tekne gün ışığında kulüp iskelesine yanaşacak ve ekip kutlamaya katılacakmış..

Ama denizle pazarlık olmayacağı için kulüpteki hesap tekneye uymamış tekne Türkelinde takılmış bu yüzden gecikmiş ve gözler yollarda kalmış. Toplantıya katılanların önemli bir kısmı beklemekten sıkılıp ayrılmasına rağmen  geride kalanlar inatla beklemeye devam edip gece kör karanlıkta gelen tekneyi kulüp bahçesinde yaktıkları kağıt meşaleler ile karşlamışlar. Aşağıdaki fotoğrafta Koç Vural, Oğuzhan ve Ferruh ağabeyleri meşaleleri ile görüyoruz. Meşale töreninin ardından balıkçı barınağına geçip doğrudan oraya yönelen Seydi Ali Reisin kıçtan kara bağlanmasına yardım etmişler.

 
 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.