Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

CANSIN KAPTAN UMUDA YELKEN AÇTI VE SİNOPTAN GEÇTİ

Engelliler Haftası içinde yaptıkları bir proje kapsamında Cansın ve babası yelken hakemi Hakan Yemlihaoğlu, Azure 40 tipi yelkenli tekneleri ile İstanbuldan UMUDA YELKEN AÇTILAR ve 19 Mayıs 2012 tarihinde Samsun İlkadım iskelesine ulaştılar. Limanımıza ulaşmalarından ayrılmalarına kadar geçen süre içinde Kulüp Sporcularımız ve Temsilcilerimiz Cansın'ın yanında oldular.

17 Mayıs Perşembe günü sabaha karşı saat 05:00 de limana, barınağa girdiler. O saatte bir karşılama töreni yapamadık ama il Yelken Temsilcisi İsmail Alaçam ile Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi ve bölge yelken hakemi Tarkan Şentürk sabaha kadar uyumadılar. Cansın Kaptan limana girince hem karşıladılar hem de Gümrük İskelinde onlar için ayırılan yere kıçtan kara bağlanmasına yardım ettiler. Günün devamında Cansın Kaptan ve ekibi otellerinde dinlendiler ancak otelden çıktıktan sonra hiç yanlız kalmadılar. Dostlar yanlarında idi. Öğlen yemeğinde aynı tarihte Sinopta olan diğer yelkenci grup RotaAta ekibi ile birlikte Yönetim Kurulu Üyemiz Doğan Ülgenin misafiri oldular. Kulübümüzü ziyaret ettiler ve Doğan Ülgen Cansına çok güzel bir çektirme hediye etti. 

18 Mayıs Cuma sabahı ise okullarından Cansın ablalarının hatırı için izin alabildiğimiz 5 Tane küçük  yelkencimiz Ali Enes, Tuana, Esma, Selinay ve Alp , Marmariste yarışta olan tüm yelken takımlarımızı temsilen, antrenörümüz Muharrem Güneş ve kulüp başkanı Oğuz Özcü ile birlikte Cansın'ı uğurlamaya giderek teknesinde ziyaret ettiler. Sporcularımız Cansın'a bir tanesi Samsuna kadar gurcatada toka edilmek, diğeri ise odasının duvarına asılmak üzere 2 adet kulüp flaması hediye ettiler. Saat 10:00 da Cansın'ın teknesi rıhtımdan sallanan eller ve alkışlar eşliğinde rıhtımdan avara oldu. Samsuna kadar olan yolculuğun ilk 1-2 mili boyunca Seydi Ali Reis Teknemiz , Ülgen Teknemiz ve 5-6 adet balıkçı teknesinin refakatinde Limandan ayrıldı.


Sevgili Cansın Kaptan yolun hep açık, rüzgar hep kolayına olsun.

 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.