Sinop Karadeniz Yelken İhtisas Kulübü
 
 

KAYRA YENİDEN BAŞLIYOR

Marmara Açıkdeniz Yat Kulübü'nün, altıncısını bu yıl düzenlediği, Karadeniz limanlarını yat turizmiyle tanıştırma gezisi KAYRA 2012, 24 Haziran 2012 tarihinde başlayacak. İlk Karadeniz yat rallisi KAYRA'97'nin benzeri bir rota izleneceği ve Türkiye'nin Karadeniz kıyılarındaki limanlarına uğranacağı belirtildi. Ralli, İstanbul'dan başlayarak, Poyrazköy, Kefken, Akçakoca, Kozlu ,Amasra ,Cide, İnebolu, Çaylıoğlu ,Sinop  limanlarını ziyaret ettikten sonra Samsun limanına ulaşacak ve Samsun'da beş gün ara verilecek.Bu yılın rallisi, yalnız Türkiye kıyılarını kapsayacağı için bu beş günlük süre içinde Doğu Karadeniz'e otobüs gezisi yapılarak Karadeniz'in Türkiye kıyılarının tamamına yakınının tanıtılması planlanıyor. Gezinin dönüşünde ralli, Samsun'dan hareketle Gerze, Helaldı, Bartın, Ereğli, Karasu, Şile, Poyrazköy limanlarına uğrayarak bitiş seremonisinin yapılacağı West İstanbul Marina'ya ulaşacak. Dönüş yolunda, gidişte uğranılmayan limanlar seçilerek Türkiye'nin Karadeniz kıyısında daha çok liman ziyaret edilmesi amaçlanıyor.
KAYRA 2012 Karadeniz tanıtım gezisine bu kez 9 yabancı ve 9 Türk sahipli olmak üzere toplam 18 yat ve 56 yatçı katılacağı bildirildi. Yatçılar, Türkiye'nin Karadeniz limanlarını ve çevresini tanıyacaklar, birlikte seyrederek denizcilik deneyimlerini paylaşacaklar. Bu kapsamda İlimize gelecek olan 56 yatçı 2 Temmuz’da Ayancık, 3 Temmuz’da Sinop Merkez ve 4 Temmuz 2012 tarihinde Erfelek ilçemizi gezecekler.

 

 
 
 
ANASAYFA | SKY HAKKINDA | TARİH/COĞRAFYA | YELKEN OKULU/ADB SINAVI | PROJELER | FOTOĞRAF VİDEO ALBÜMLERİ | PUPA YELKEN| İLETİŞİM
SİNOP KARADENİZ YELKEN KULÜBÜ
Adres: Gazi Caddesi, No: 36, 57000 Sinop - Türkiye
Tel: 0543 1923 057  Email: [email protected]
 
Bu Sitenin Web Sitesi Tasarımı ve Dinamik İçerik Yönetimi Red Bilişim Tarafından Gerçekleştirilmiştir.